Tilbake til alle arrangementer

Open Day at The Conduit

  • The Conduit Oslo Kristian Augusts gate 21 Oslo, Oslo, 0164 Norway (kart)

Tullinsamarbeidet og The Conduit Oslo ønsker våre flotte naboer og nettverk velkommen til en Åpen Dag tirsdag 13. august fra 09 til 16.

The Conduit Oslo er en ny møteplass  for alle som er opptatt av å bidra til en positiv samfunnsutvikling. Ved å samle endringsskapere på tvers av sektorer, ønsker de å bidra til kunnskapsdeling, bygge meningsfulle forbindelser og akselerere de små og store løsningene som samfunnet trenger. Det medlemsbaserte fellesskapet er dedikert til å fremme positiv utvikling og består av entreprenører, aktivister, investorer, forretningsledere, start-ups og alt i mellom! Alle forent gjennom et felles ønske om å skape en rettferdig og bærekraftig fremtid.

Bli kjent med The Conduit Oslo og lær mer om hva de tilbyr ved å tilbringe en dag i deres flotte hus, rett ved Tullinløkka. Det blir guidede omvisninger på huset, en presentasjon av organisasjonen, en spennende impact session og gratis lunsj. Ved å teste ut et medlemskap for en dag, vil du også se hvordan du kan kombinere det med både din personlige og profesjonelle utvikling.

Her kan du lese om dagen og melde deg på: Open Days - Oslo (theconduit.com)

Om du er på utkikk etter å møte spennende mennesker hver dag, jobbe i inspirerende lokaler eller bare påfyll av kunnskap fra et bredt utvalg av tematikker, tror vi The Conduit Oslo kan være et veldig fint sted for deg.

Forrige
Forrige
5. juli

Aperitivo at The Conduit

Neste
Neste
13. august

Tigran Hamasyan Standart / Oslojazz 2024