Gatefeststemning på Tullin

Det var lange køer for Ring 1-pølsen fra Metervare. Mange hadde funnet veien ut denne dagen. Foto: Jonas Fagereng Jacobsen

 

Gatefeststemning på Tullin

Dato: 20. juni 2024

Ingrid og Jimmy møtte ikke, men de er tilgitt. Det var kø da Metervare bød på pølsefest. Så fortsatte det med gatekunst, musikk, bruktmarked og mer. Her er noen bilder fra gatefesten i går.

Onsdag 19. juni arrangerte vi gatefest på Tullin. Foranledningen var å feire at vi hadde lykkes å få Statens vegvesen med på at det ikke var nødvendig med noen bro over Pilestredet når Ring 1 skulle stenges og tunnelarbeidene starter. Vi var veldig takknemlige for å få støtte fra Oslo kommune til arrangementet, og kunne for tre uker siden starte planleggingen. Både Statens vegvesen og Veidekke var invitert, men vi hadde på forhånd en mistanke om at de var bittelitt opptatt med andre ting. Om litt over én uke stenges Ring 1 for gjennomkjøring. Da skal etter planen tunnelarbeidene starte.

Vi spurte Jonas Fagereng Jacobsen om han kunne dokumentere dagen. Her er noen få av hans bilder:

Tusen takk til Metervare, som laget deilig pølsefest. Tusen takk også til Large Ice Cream Co, som serverte is. De to som jobbet her hadde sin første sommerjobb. Tusen takk til Bård Berg og hans Electric Band, til Din Våte Drøm, LYX, Street Art Oslo, nydelig lyd fra Supersonic og Jon Ødegård, og alle aktørene på Tullin som bidro til å lage veldig hyggelig stemning i nabolaget denne ettermiddagen.

Tusen takk til alle dere som kom!

 
Forrige
Forrige

Økt byliv i Pilestredet!

Neste
Neste

Det blir ikke bro!