Dette skjer med Pilestredet i sommer

Mandag 1. juli kl 0500 stenges Pilestredet for kjøretøy. De to leskurene for busser blir fjernet i begynnelsen av august, i de tre årene prosjektet varer.

 

Dette skjer med Pilestredet i sommer

Dato: 29. juni 2024

Mandag 1. juli kl 0500 stenges Pilestredet og Ring 1 for gjennomkjøring. Da starter Statens vegvesen sitt prosjekt for senking av Hammersborgtunnelen, planlagt ferdig i 2027. Her er kort om de første arbeidene lokalt på Tullin.

Vi har akkurat fått en beskrivelse fra Statens vegvesen på hva som vil skje praktisk på Tullin nå som Ring 1-prosjektet starter opp:

1. juli vil det bli satt opp lette anleggsgjerder langs hele anleggsområdet. Umiddelbart deretter starter arbeidene med å sette opp anleggsgjerdene som skal stå gjennom de tre årene prosjektet vil vare. De vil bli satt opp i løpet av juli.

Fotgjengerovergangen for Universitetsgata over Pilestredet vil bli opprettholdt som nå i hele juli. Deretter vil de to leskurene (ved bussholdeplassen utenfor Trekanten) bli fjernet i begynnelsen av august. Arbeidet med å etablere den nye fotgjengerovergangen der vil også skje i august. Så snart denne er på plass vil overgangen for Universitetsgata over Pilestredet stenges.

 
Forrige
Forrige

Gatekunst og lys rundt Ring 1

Neste
Neste

Økt byliv i Pilestredet!