Det blir gatefest på Tullin

Det ble god stemning i Universitetsgata, da vi arrangerte Kulturlørdag i september. Nå vil vi feire Tullin med gatefest på onsdag 19. juni. Foto: Torleif Kvinnesland

 

Det blir gatefest på Tullin

Dato: 29. mai 2024

Vi ønsker nabolaget, lokalt næringsliv, kulturliv og alle om å bli med når vi inviterer til gatefest på begge sider av Pilestredet onsdag 19. juni. Kommer Ingrid og Jimmy også?

Mandag 27. mai tikket det inn en hyggelig melding fra Oslo kommune: Vi fikk positivt svar på vår søknad om Bylivstilskudd, for å lage en gatefest. Søknaden var for den ene dagen, for å feire Tullin og hvordan bylivet kan blomstre også i de tre årene Ring 1-prosjektet varer.

Vi har ikke gitt opp å finne nye - og gode! - løsninger for området. Og, etter at vi i april inviterte vegdirektøren og konsernsjefen i Veidekke ASA (sammen med hver sin “Ring 1”-pølse) har dialogen tatt en ny, konstruktiv og god retning. Derfor håper vi derfor at gatefesten skal være en feiring av de nye løsningene, som er bra for alle.

Utenfor Tronsmo planlegger vi for interaktiv gatekunst denne dagen. På St. Olavs plass stenger vi også av for gjennomkjøring, setter opp en scene, setter ut stoler og bord, og har invitert Metervare til å komme for å lage pølsefest med Ring 1-pølsen. Og vi håper at flere av butikkene, kafeene, restaurantene og de andre bedriftene og aktørene i nabolaget vil flytte ut og bidra til gatefesten.

Gatefesten starter klokka 12, med en markering og pølsefest på St. Olavs plass. Så vil vi jobbe med å fylle inn et program fortløpende, og håper på at mange vil ønske en standplass eller andre aktiviteter.

Følg med på arrangementet her og på Facebook.

Meld fra så snart du vet og ønsker å delta på gatefesten!

 
Forrige
Forrige

Det blir ikke bro!

Neste
Neste

Har du hørt bydelssangene våre?